Holivudska glumica objavila prvu fotku svoje novorođene bebe

Holivudska šećerlema Hilary Duff prošle je sedmice rodila bebu i počastila fanove sa Instagrama najslađom fotografijom novorođene kćerkice

Svakom od nas ovih dana dobro dođu lijepe vijesti, a holivudska glumica Hilary Duff ih donosi sa emotivnom objavom na društvenoj mreži Instagram, sa kojom je obznanila rođenje svoje kćerkice, vrlo neobičnog imena – Banks Violet Bair. “Ova malena je u potpunosti ukrala naša srca! Došla je na svijet u četvrtak popodne i apsolutno je magična”, napisala je Hilary.

Hilary Duff već ima šestogodišnjeg sina Lucu, i oduvijek je bila nevjerovatno otvorena u svojoj ljubavi prema djeci i ulozi majke.

Takođe, ova holivudska šećerlema važi za vrlo iskrenu i neposrednu osobu. Tokom devet mjeseci trudnoće sa pratiocima je dijelila simpatične fotografije rastućeg stomaka ali i svoja trudnička iskustva. Sasvim je realistično pisala o tome koliko lijepa ali i naporna trudnoća može da bude:

“Stomak je velik, grudi su velike, tijelo je veliko. Čovječe… trudnoća je baš teška. Šaljem ljubav svim mamama koje je nose bez napora”, stoji u opisu jedne njene fotografije na Instagramu.

“Trudnoća je teška kao pakao ali je i nevjerovatno posebna. Divno je imati mali život u sebi i sanjariti o svim novim avanturama koje dolaze, ali je gotovo nemoguće da obujem svoje cipele… Umorna sam od toga da 9 puta noću ustajem da piškim i kad gledam na ovo čudno tijelo u ogledalu na trenutke mi se čini kao da nije moje”, piše Hilary i ističe: “Žene su tako opasne. Ovo mi je samo napomena da se podsjetim i podsjećam druge kako ste jake i lijepe!”

Vjerovatno i u buduće možemo očekivati njene simpatične porodične fotke i objektivne komentare o roditeljstvu. Čestitke ovoj izuzetno slatkoj porodici.