Lepa vest za sve trudnice

Prenatalni testovi postaju sve češći izbor budućih roditelja u Srbiji i Bosni i Hercegovini zato što su neinvazivni i pouzdani. Ipak, prilikom odabira testa, roditelji bi trebali da obrate pažnju na pouzdanost samog testa, kao i na to šta se sve analizira, odnosno šta su rezultati testa, kao i na zemlju porekla. Roditelji bi trebalo da budu informisani u kojoj zemlji i pod kojim standardima se analizira krv trudnica.

Prestižna laboratorija iz Sjedinjenih Američkih Država – Veritas Genetics, koja je pod vođstvom vodećih svetskih stručnjaka sa Harvarda iz oblasti genetike, ima svog eksluzivnog zastupnika u Srbiji i Bosni i Hercegovini kompaniju BioTechology and Genetics i u prilici je da ponudi najsveobuhvatniji test po promotivnoj ceni.

Za iznos od 690eura test myPrenatal plus nudi roditeljima, pored standardnih i dodatne analize trizomija.

Za više informacija o testu pogledajte ovde>>>

Uzorci krvi se šalji direktno u laboratorije u Sjedinjenim Američkim Državama, a postoje i mogućnosti plaćanje na više rata. Iz kompanije BioTechnology and Genetics podsećaju buduće roditelje da odabirom ovog testa ostvaruju popust od 200eura na čuvanje matičnih ćelija u Švajcarskoj Banci matičnih ćelija, jedinoj sa NetCord Fact -om na ovom tržištu.

Pogledajte zašto su važni genetski testovi (gostovanje dr Milana Stojanovića, medicinskog direktora kompanije BioTechnology and Genetics na televiziji PINK)>>>