Pripremite noge za prvo sunčanje

Sa prvim toplim zracima sunca oslobađamo se tamnih čarapa i tesnih pantalona, ali naše noge, naravno, nisu odmah spremne za to. Mnoge od nas imaju problem sa presvetlim nogama i kožom još uspavanom od dugog zimskog sna. Donosimo vam savete i trikove koji će vam definitivno olakšati život i brzo a efikasno pripremiti vaše noge za prvo prolećno sunce. Dovoljna su samo tri koraka!

 

Prvi korak

Jedna od najefikasnijih stvari jeste korišćenje suve četke za telo, koja uklanja mrtve ćelije kože i poboljšava cirkulaciju. Rezultat je vidljiv odmah! Piling je definitivno najbolja stvar koju možemo učiniti našoj koži, koja je posle toga glatka kao svila.

Drugi korak

Nakon prvog koraka sledi hidratacija. Ako vam je koža dehidrirana utrljajte malo ulja i mleka kako bi je održali vlažnom.

Treći korak

Problem svetlih nogu može se rešiti i samo nekoliko poteza dobrom kremom za samotamnjenje. Danas je tržište prepuno krema i sprejeva, ali sa njima treba biti oprezan. Dovoljno je vrlo malu količinu pomešati sa običnim mlekom za telo i tako učiniti noge savršenim.

Srećno, drage dame!

Izvor:Lepota i zdravlje