5 odjevnih komada sa kojima ćete izgledati VITKO I ATRAKTIVNO

modni trendovi 2019 za vitak izgled mamaklik.com
Photo collage: MamaKlik.com

Žene sa naglašenim oblinama, često su nezadovoljne svojim tijelom i skrivaju ga širokom odjećom. Pa ipak, neke od najljepših i najprivlačnijih žena poput Marylin Monroe, J.Lo i Monice Bellucci, krase raskošne obline, a ove dame su pravi dokaz da je ljubav prema sebi i sopstvenom tijelu sinonim za atraktivnu ženu, koja plijeni.

Pored samopouzdanja, koje je neizostavno, evo i nekih odjevnih komada, koje će vaše obline istaknuti u pravom svjetlu:

#1 Haljina na preklop

Ne postoji laskaviji odjevni komad za žensku figuru od haljine na preklop, koja s razlogom ne izlazi iz mode od 50-ih godina do danas. Ovaj model ističe ženski struk, pa tako stvara iluziju pješčanog sata, a do izražaja dolaze i vaši bokovi!

#2 Skinny jeans

Možda vam se tako ne čini, ali idealan model farmerica za dame sa izraženim oblinama su skinny jeans sa dubokim strukom, koje će žensku figuru istaknuti na najbolji mogući način.

#3 Cigaret pantalone

U pantalonama takozvanog cigaret kroja, od svilenksatog materijala, sa dubokim strukom, uz dobar strukirani sako i salonke,  izgledaćete elegantno i veoma vitko!

#4 Pojas u struku

Pojas u struku je hit aksesoar ove sezone i nosi  se preko apsolutno svega, što je idealan način da budete trendi i izgledate vitko.

#5 Pencil suknja

Duboka, uska suknja do pola listova, istaknut će liniju i obline, a vašem look-u daće ozbiljnu i ženstvenu, sofisticiranu notu!

Ljepotaizdravlje.ba

Pončo: Evergreen jeseni